wtorek, 24 stycznia 2017

TESTOWANIE KROKERÓW MARKI INDYKPOL- ciąg dalszy

Czas na kolejną odsłonę Krokerów z indyka. Tym razem z kaszą gryczaną, sosem i ogórkiem w zalewie pomidorowej. Do tego sok marchwiowo-jabłkowy robiony własnoręcznie.Smakowały wyśmienicie:)
Cały obiad przygotowany w zaledwie pół godziny.


6 komentarzy:

  1. Jak przygotowałaś Krokery? Smażyłaś na patelni czy w piekarniku?

    OdpowiedzUsuń
  2. Krokery piekłam w piekarniku z termoobiegiem w temp. 200 stopni. Wyszły chrupiące i mniej tłuste niż na patelni.

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja też testuję Krokery. U mnie najlepiej smakują z barszczykiem. Ale spróbuję z kaszą.

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie znalazłam wśród moich obserwatorów Twojego nicka. Spróbuje jeszcze raz.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze i odwiedziny mojego bloga :) Zapraszam do grona obserwatorów. Daj znać w komentarzu, a na pewno Cię odwiedzę i zaobserwuję.